Bestuurslid en Hoofdredacteur stoppen

LVSC
Type: Nieuws
Datum: 26 October 2016

Cees van Elst, lid van het LVSC-bestuur sinds 2011 en Michiel de Ronde, hoofdredacteur TSVB sinds 2012, hebben laten weten dat zij gaan stoppen. Cees stopt per 1 november als bestuurslid en Michiel per 1 januari als hoofdredacteur.

"Wij gaan stoppen: Michiel de Ronde als hoofdredacteur van het Tijdschrift voor Begeleidingskunde van LVSC en ik als bestuurslid van deze uitstekende beroepsvereniging. Het was een goed samenspel en het is mooi geweest. Veel bereikt samen. Maartje de Vries gaat het stokje als hoofdredacteur overnemen en Mieke Voogd adopteert mijn portefeuille. Alle vertrouwen in. Veel succes!" Aldus Cees van Elst.

Beide heren hebben mooi werk verricht voor onze vereniging en wij willen hen hartelijk danken voor hun inzet en bijdragen aan LVSC!  Maartje de Vries start per 1 januari als kersverse Hoofdredacteur van TSVB. Zij was al redactielid en zet straks de stap naar de functie van Hoofdredacteur. Wij wensen haar alvast veel succes! In de nieuwsbrief in november wordt uitgebreid stil gestaan bij het vertrek van Cees en Michiel en de start van Maartje als nieuwe hoofdredacteur.